1_ شرط اول این است که درحالت خودزیبا باشد .
2_ بووعطر آن دهانت را آب بیندازد،البته وقتی گرسنه هستی.
3_ بایدخام و مزه دار باشدوبی آنکه روی آن کاری انجام گیرد،قابل خوردن باشد.
4_ به تنهایی توراسیر کند.
5_ ناراحتی ایجادنکندوبه سادگی قابل هضم باشد.
6_ انرژی کافی به بدنت برساند،به حدکافی موادسوختی یعنی گلوکز و فروکتوز داشته باشد.
7_ تمام موادغذایی موردنیاز بدن رافراهم کند،که شامل :
الف : غذاباید موادپروتعینی قابل هضم رابه صورت اسیدهای آمینه داراباشد.میوه های رسیده پروتعین رابه صورت اسیدهای آمینه درخوددارند.مقدارموردنیاز: 1%
ب : بایدتمام موادمعدنی مورداحتیاج بدن راتامین کند.موادمعدنی غیرطبیعی،سمی وغیرقابل استفاده هستند.مقدارموردنیاز 2%
ج : باید اسیدهای چرب موردنیازبدن راداشته باشد.مقدارموردنیاز : 1% کینولین ،لینول وآرچیدون اسید .بدن ماخیلی راحت موادنشاسته ای رابه چربی تبدیل میکند و برعکس .
د: بایدویتامینها ودیگر عناصر کمیاب مورد احتیاج بدن ماراتامین کند، به میزان خیلی کمتراز 1%
ه : بایدآنزیمها و رابطهای آنزیمی موردنیازبدن رابه طورزنده داشته باشد.