قند و شکر صنعتی کریستال مرگ است
قند و شکر صنعتی چگونه تهیه می شود؟
چغندر و نیشکر را می جوشانند و شیره ای غلیظ از آن بوجود می آید، سپس مواد شیمیایی و آهک به آن اضافه می کنند تا قند و شکر صنعتی بوجود آید
قند و شکر صنعتی + گوشت و مواد حیوانی عامل اصلی بوجود آمدن سرطان و دیابت هستند به این طریق که قند و شکر صنعتی سیستم ایمنی بدن را بسیار ضعیف می کند و قند غیر طبیعی خون را بالا می برند سپس بدن نمی تواند از خودش دفاع کند و سرطان بوجود می آید
ادامه سرطان و رشد تومور و سلول های سرطانی با گوشت و لبنیات و مواد حیوانی است گرچه خود اینها هم سرطان زا هستند اما ادامه سرطان و مرگ نهایی به عهده پروتیین حیوانیست
در کنار این سموم مهلک انواع مواد نگهدارنده را هم اضافه کنید
این ها دست به دست همدیگر داده و انسان را براحتی می کشند
از لحظه ای که شما قند و شکر صنعتی مصرف می کنید، ۲ تا ۵ ساعت بعد، بدن شما در پایین ترین سطح ایمنی قرار می گیرد و آماده ابتلا به هر گونه بیماری است
احساس اضطراب و استرس، و آدرنالین غیر طبیعی در بدن از همین کریستال مرگ است
قند و شکر عامل سنگ کلیه و مثانه
قند و شکر یکی از عوامل مهم افزایش کلسترول بد در بدن و سکته و فشار خون
قند و شکر عامل ضعف بینایی
همچنین افزایش وزن و ترش کردن معده
شکر امکان ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد
بسیار مضر برای آرتروز است و آنرا تشدید می کند
کوتاهی قد، و همچنین یکی از عوامل کبد چرب است
اختلال در کار پانکراس
در آلزایمر و حواس پرتی بسیار موثر است
قند و شکر در افسرده شدن تاثیر دارد
و اینقدر مضرات دارد که باورش برای مردم سخت است ولی همچنان می خورند
کودک و بزرگ و پیر ، مدام در حال مصرف قند و شکر صنعتی و شیرینی جات صنعتی و تنقلات هستند و بیمارستان ها را پر می کنند
اما یک سیب را نگاه کنید دارای قند طبیعی است و سالم
از قند های ساده تشکیل شده است
خامگیاهخوار ، میوه خوار و وگان ها از قند های طبیعی استفاده می کند زیرا الگویش طبیعت است نه کارخانه ها حتی عسل هم خاصیت اسیدوزی سلولی بدن انسان دارد
با قطع مصرف شکر صنعتی، به شادابی بیشتر می رسید
کودکان را به جای هله هوله های صنعتی و شیرینی جات مضر، به گیاهخواری طبیعی تشویق کنید