🔹سیب:این میوه حاوی فسفر است که تقویت کننده اعصاب و مغز است.
◽️انگور: فسفات موجود در انگور باعث افزایش هوش و حافظه میشود و ذهن را فعال میکند.
◽️انار: مقوی روح و ذهن و تقویت کننده حافظه است.
🔹انجیر: حاوی کلسیم و فسفر و تقویتکننده مغز و اعصاب است.
◽️انبه:بهبود گردش خون و خونرسانی به مغز و افزایش حافظه.
◽️توت:حاوی مادهای به نام آنتوسیانین است که به سلولهای عصبی برای پاسخگویی و تسریع کنشهای عصبی میکند.
◽️سویا: کلسترول بد را کاهش میدهد و به خاطر ترکیبات فیتواستروژنی که دارد باعث تقویت حافظه میشود.
◽️اسفناج: به خاطر دارا بودن اسیدفولیک باعث افزایش حافظه میشود. اسفناج همچنین حاوی آنتیاکسیدان و ویتامینهای C وA