میکرو ارگانیسم ها همان باکتری های مفید روده و معده هستند که باعث هضم راحت غذا وجذب آهن وسایر مواد غذایی تا پنج برابر حد معمول میگردند این مهم باعث عدم ضعف و سیری واقعی میگردد
در صورت کمبود میکرو ارگانیسم ها وکمبود سه ویتامین BوD و منگنزجذب غذا در روده ها با مشکل روبرو میگردد وبا گرسنگی داعم یا ضعف و احساس خستگی نمایان میشود
اگر ویتامین ها و پروتیین به اندازه لازم به بدن برسد و اینها بازنمایان شود نشانه کمبود باکتری های مفید در روده هاست
کلر آب و سم پاشی گیاهان مصرف کود شیمیایی آلودگی هوا و دیگر عوارض تمدن همه باعث کمبود این میکرو ارگانیسمها میگردد در نتیجه عدم تولید B12 و احساس عدم سیری وضعف و افراط در مصرف منابع غذایی حیوانی وبیماری عدیده شده که در حال حاضر بیماری غیر قابل درمان ؛؛؛ وفقط قابل کنترل میباشند
اگر وجود باکتری های مفید در دستگاه گوارش کافی باشد روزانه فقط ۳۳گرم پروتیین از منابع حیوانی لازم میبود واین همه بیماری جهان گستر نمیبود
(۳۳گرم یک سوم یک تخم مرغ است همین مقدار روزانه برای ب۱۲ و دی بدن کفایت میکند )
میکرو ارگانیسمها یا باکتری ها مفید در ماست وخیارشور و ترشی کلم به وفور هستند اما متاسفانه این غذاها به دلیل اسیدی بودن موجب سقوط PHشده ومصرف مداوم آنها قطعن به بیماری منجر میگردد
پس چه باید کرد؟
سبوس برنج یک ماده غذایی ارزشمند و قلیایی با گروه .B وغنی از مواد معدنی و هفتاد در صد کلسیم است فقط با مصرف ۵ گرم یا یک قاشق مربا خوری بدن را قلیایی با ph هشت ونیم مینماید که این مهم گارانتی وسعادتی برای بدن میباشد
ومتاسفانه با داشتن اسید فیتیک زیاد که بدلیل داشتن این اسید نتنها مواد غنی سبوس جذب بدن نمی گردد بلکه جذب مواد غذایی دیگر را نیز مختل میکند
اگر این اسید فیتیک را نمی داشت یک مکمل غذایی کامل میبود ومنجر به تولید میکرو ارگانیسمها به وفور در روده ها میشد بطوری که حتی جذب مواد تا پنج برابر امکان داشت
برای درست کردن این مکمل مهم مقداری خمیر ترش را در آب حل کرده و پودر سبوس برنج را در محلول میریزند بطور ی که چسبندگی خمیرگندم بتوان پودر رامنسجم نماید بعد خمیر بوجود آمده را در ظرف وبایک پارچه نمناک پوشانده ومدت ۱۵ ساعت در دمای معمولی گذاشته بعد از ۱۵ساعت سبوس تخمیرشده واسیدفیتیک آن تقریبان ازبین رفته
حال پودر بدست آمده را در سایه خشک کرده و منظور برآورده شده وپودر قابل استفاده میباشد
اگر با مصرف یک قاشق مرباخوری در شبانه روز که همانا پنج گرم است دهان زیاد شور شد نتیجه قلیایی زیاد بودن بدن است مصرف را از یک قاشق مربا خوری کمتر کنید
صد البته همه میدانیم قلیایی بودن بدن آرزوی بدن پخته خوار بشر امروز است زیرا معنی آن یعنی انهدام بیماریها و
فرصت رشد سلول های جدید ضروری مانند مثال سلول های پانکراس وغیره
وباز مهم اینکه قلیایی بودن یعنی عدم کارگر شدن میکروب ها و ویروس های خطرناک بربدن که این مهم در دنیای قابل شک نیست.