تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

امروزه شما هر خوراک ساخته شده در کارخانه را بخورید

دارای مواد نگهدارنده است

به این معنا که موادی به آن ها می زنند تا مدت زمان زیادی باقی بماند

تاریخ تولید و انقضا به این دلیل است

مواد نگهداره شیمیایی هستند و اثرات مخربی بر ارگان های حیاتی بدن دارند

کار یکی دو روز نیست

کودکی را ببینید که هر روز از این ها استفاده می کند

خود شما حساب کنید، چند سال است که خوراک سوپرمارکتی می خورید؟

از یک آدامس گرفته تا انواع کیک و مربا و ترشی و بستنی و شکلات و حتی سرکه ...

انواع الویه و خورش ها، روغن ها، کمپوت، آبمیوه پاکتی، سوسیس کالباس، همبرگر و ...

سال های سال این مواد زهرآگین در بدن جمع می شوند

مانند قلکی که هر روز در آن سکه ای می اندازید

به یک سیب نگاه کنید

بصورت طبیعی مگر چقدر دوام دارد؟

نهایت تا یک هفته در یخچال می ماند

باید آن را بخورید

این قانون طبیعت است

یعنی تازه تازه خورده شود

البته سردخانه هایی هستند که سیب را برای چندین ماه در دمای پایین نگه می دارند

این هم ایرادی ندارد بشرطی که روغن نگهدارنده به پوست سیب نزنند

اگر سیب خارج از فصل خود بود، پوست آن را بگیرید و بخورید

ولی در فصل سیب اگر تازه بود ایرادی ندارد، می توانید با پوست گاز بزنید

سیب های گلاب در تابستان

و سیب های سرخ و زرد در پاییز

حال یک کارخانه ای می آید و این سیب را پخته و مواد نگهدارنده هم اضافه می کند

در کنسروی ریخته و ۲ سال تاریخ مصرف بر روی آن می زند

این دیگر خوراک سالم نیست

این کمپوت را برای بیمار می برند و بدتر حالش خراب می شود

به غیر از مواد نگهدارنده، صد ها نوع چیزهای دیگری هم هست

که به خوراک ها افزوده می شود

انواع رنگ های مصنوعی

طعم دهنده های شیمیایی، می بینی چقدر خوش مزه است

به این دلیل که طعم خوراک چند برابر شده است

انواع اسانس ها

حجم دهنده های شیمیایی که در بستنی و شیرینی و کیک به کار می رود

سرکه های کارخانه ای هم طبیعی نیستند

دیده اید کنسروها و برخی دیگر چقدر رنگ تازه و پر جلایی دارند

دلیل آن افزودن موادیست که رنگ را ثابت نگه می دارند

حتا به گوشت ها هم می زنند

تکه های مردار گوشت در سوسیس کالباس قرمز رنگ می ماند

این ها فقط ظاهر خوراک را حفظ می کنند

سطح عظیمی از کارخانه ها فقط این مواد مضر را برای صنایع غذایی تولید می کنند

آخر کدام عاقلی حاضر است این سموم را در بدن خود بریزد

کلی هم برای این ها کلاس گذاشته اند

و در قسمت ترکیبات محصول ردیف شده است

همه این ها «قانونی» و «استاندارد» است

مهر تایید سازمان «غذا و دارو» هم دارد

باید این «قانون بد» را شکست تا مردم رنج نکشند

حاشا که ذره ای سلامتی در این ها باشد.
علاج رهایی ازاین همه سموم تازه خواری وخوردن هرنوع میوه ویاموادغذایی درفصل خودش میباشد.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">