در فرآورده های گوشتی هیچ اثری از فیبر و سلولز وجود ندارد . فقدان فیبر و سلولز در فرآورده های گوشتی باعث یبوست گردیده و موجبات بیماری های بواسیر و انواع سرطان می گردد.
بر طبق تحقیقات به عمل آمده در سال توسط محققان دانشگاه هاپکینز فرآورده های لبنی نیز علاوه بر فقدان فیبر مشکلات گوارشی زیادی را مخصوصأ برای بزرگسالان به وجود می آورند.
طبق تحقیقات بعمل آمده مصرف شیر نیز می تواند موجبات بیماری سرطان تخمدان و سرطان سینه را در زنان به وجود بباورد .
در یک سیستم تغذیه ی صحیح باید از مصرف همه ی فرآورده های حیوانی ، فرآورده های لبنی و نیز روغن های حیوانی و روغن های گیاهی صنعتی و غذاهای سرخ کرده و مصرف چیپس ها پرهیز کرد .
غذاهای گیاهی حاوی الیاف ( سبزیجات ، میوه ها و دانه ها ) و سرشار از فیبر ، سلولز و بتاکاروتن است که امکان هر گونه یبوست و سرطان کولونرا منتفی می سازد .