تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

یکی از بیماری‌های جدی که بشر امروز را در مقیاسی وسیع مبتلا نموده و نتیجه بارز تغذیه نادرست و روش زندگی ناسالم جامعه مدرن می‌باشد، بیماری کبد چرب است.

این بیماری روندی رو به رشد داشته و به‌طرز قابل ‌توجهی در میان عموم مردم رو به افزایش است. امروزه از هر سه آمریکایی، یک نفر به این بیماری مبتلاست و آمار مشابهی در سایر کشورهای پیشرفته و نیز در کشورهای در حال رشدی که روش تغذیه و زندگی وارداتی کشورهای پیشرفته را پذیرفته و تقلید می‌کنند، وجود دارد.

بروز این بیماری با رژیم غذایی حاوی میزان بالای چربی و همچنین مصرف مواد گوشتی، حیوانی و لبنیات رابطه مستقیم دارد.

بیماری کبد چرب امروزه شایع‌ترین بیماری کبدی در جهان می‌باشد و میزان آن رو به افزایش است؛ یعنی تعداد افراد مبتلا به کبد چرب بیشتر از مبتلایان به بیماری‌های ویروسی کبد (هپاتیت B و C) بوده و همچنین اثرات و پیامدهای سلامتی ناشی از آن جدی‌تر از هپاتیت‌های ویروسی است.

در حقیقت این بیماری امروزه در مقیاسی اپیدمیک در سطح جهانی بروز نموده و عامل ایجاد هپاتیت مزمن یا تورم و التهاب مزمن است.
۳۰٪ موارد آنزیم‌های کبدی بالا و غیرنرمال، نتیجه بیماری کبد چرب می‌باشد.

این بیماری نه‌تنها در بزرگسالان بلکه در کودکان نیز رو به افزایش است.
تجمع چربی در کبد یک بیماری بی‌خطر نبوده بلکه در نهایت می‌تواند به التهاب کبدی یا هپاتیت، سیروز کبدی و حتی سرطان کبد منجر گردد.

در حقیقت می‌توان گفت، کبد چرب امروزه اولین عامل ایجاد بیماری‌های مزمن کبدی، بزرگ‌ترین علت ایجاد سرطان کبد و بالاترین دلیل پیوندهای کبد است.

در مقایسه با سایر عوامل ایجاد هپاتیت، مانند هپاتیت‌های ویروسی و هپاتیت ناشی از الکل، بیماری کبد چرب عامل مرگ‌ومیر بالاتری در افراد است. (تقریباً سه مرگ توسط هپاتیت ناشی از تجمع چربی در مقابل دو مرگ ناشی از هپاتیتهای ویروسی و یا الکل).
بیماری کبد چرب به‌طور مشخص مربوط به میزان چربی اضافه در کل بدن به‌خصوص وجود چربی اضافه در ناحیه شکم و داخل شکمی است.
۲۵% از کسانی که تجمع چربی در کبد دارند به مرحله هپاتیت یا التهاب کبدی می‌رسند و از این افراد در عرض ده سال آینده خواهند مرد.

اختلالات متابولیکی بدن در نتیجه تغذیه ناسالم، چاقی (به‌خصوص چاقی در ناحیه شکم)، عدم فعالیت بدنی و روش ناسالم زندگی به وجود می‌آید. اختلالات متابولیکی و التهاب عمومی بدن باعث بالا رفتن مقاومت سلولی به انسولین، اختلال در سوخت‌وساز چربی و در نهایت انباشت چربی در سلول‌های کبدی می‌شود.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">