☑️1 - گلوکز :
علم پزشکی می گوید که سوخت سولهای بدن انسان #گلوکز است .
هر چیز که ما می خوریم در نهایت باید تبدیل به گلوکز شده و ATP آزاد کند.هر چه فرآیند هضم و جذب،پیچیده تر باشد،به غدد داخلی جهت ترشح آنزیم ها و هورمون ها بیشتر فشار وارد می آید و آنها زودتر مستهلک می شوند.
☑️2 - اسیدی شدن خون :
علم پزشکی اذعان دارد که #اسیدی_شدن خون،تاثیر منفی روی کارکرد آنزیم ها و هورمون ها می گذارد و آنها را از کارکرد طبیعی منع می کند و همین مسئله،باعث اختلال در کارکرد اندامها خواهد شد.
☑️3 - حرارت و دما :
#حرارت و #دما،ملکولهای مواد غذایی را تغییر می دهد و باعث تخریب یا ایجاد اتصالات اتمی خواهد شد؛به عنوان مثال، #گوشت در معرض آتش، #آمین_های_هتروسایکلیک تولید می کند که #سرطان_زاست و یا سیب زمینی سرخ شده یا نان برشته شده که #اسید_آکریلامید تولید می کند که باعث جهش ژنتیکی و سرطان می شود.
حرارت، #ویتامین_C موجود در خوراکی ها را از بین می برد.وجود ویتامین C برای تمامی فرآیندهای #آهن در بدن مورد نیاز است.