سیب،بادام،بامیه،بروکلی،فلفل دلمه ای قرمز، موز و آواکادو
🍎سیب دارای کوئرستین است. این ترکیب مغذی به ساختن کلاژن در بدن کمک میکند. همانطور که مطالعه کردید کلاژن یکی از مهمترین عوامل غضروف ساز است.
🌰آجیلها از جمله بادام دارای مقدار زیادی اسید چرب امگا سه است. در کنار این اسید چرب مغذی، مقادیر کافی از ویتامین ای و همچنین منگنز نیز وجود دارد. امگا سه در کنار این ترکیبات به کاهش یافتن التهاب در غضروفها کمک زیادی میکند.
🥦بروکلی یکی دیگر از شاهکارهای خلقت است که شما میتوانید از آن برای غضروف سازی استفاده کنید. مشاهدات علمی فراوانی وجود دارد که خاصیت ضد آرتروزی این گیاه را نشان میدهد.
🌶همه فلفلها دارای مقدار زیاد ویتامین ث است. اما در این میان فلفل قرمز مقدار ویتامین ث بیشتری نسبت به دیگر فلفلها دارد. علاوه بر ویتامین ث، فلفل دلمهای قرمز ویتامینهای متفاوتی همانند آ و ک دارد. این عوامل در کنار هم به شما کمک خواهد تا غضروف سازی داشته باشید.
🍌مقدار زیاد پتاسیم موجود در موز هم کمک شایانی به غضروف سازی و رسیدن به سلامتی غضروفها دارد.