دکتر زرین آذر👇👇👇👇🌿
🔵یکی از بزرگترین دلایل کمبود ویتامینها و مواد معدنی در غذاها عمل حرارت دادن (پختن) و تغییر شکل دادن آنهاست.
🔵پروتئینهای مختلف از جمله آنزیمها در اثر حرارت تغییر شکل مییابند. برخی ویتامینها از بین میروند و بسیاری مواد معدنی رسوب کرده، از دست رفته یا تغییر شکل پیدا میکنند. گفته میشود که جوشاندن غذاها میتواند باعث از دست رفتن تا ۴۸درصد از آهن، ۳۱درصد کلسیم، ۴۶درصد فسفر و ۴۵درصد منیزیوم گردد.
🔵جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامینهای محلول در آب مانند ویتامین ث، ب کمپلکس از جمله ب۱۲ و اسید فولیک میگردد.
🔵کباب کردن گوشتهای مختلف از جمله مرغ و ماهی روی آتش باعث ایجاد مواد سرطانزامیگردد. سرخ کردن غذاها باعث از بین رفتن لسیتین و آزاد شدن کلسترول و چربی در جریان خون میشود.
🔵تصفیه و سفید کردن آرد، برنج، ماکارونی، مقدار اسید فولیک، منیزیوم، روی و ویتامین ای را کاهش میدهد.
تغییرات مختلف غذایی مانند پاستوریزه کردن و هموژنیزه کردن، کنسرو کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی مختلف برای حفظ و نگهداری، مزهها و رنگها و بوهای اضافه شده همه و همه باعث ایجاد فقر مواد غذایی در ماده غذایی و نتیجتاً در بدن ما میگردند.
🔵خام گیاهخواران به دلیل اینکه از غذاها در سادهترین و طبیعیترین فرم آن بدون دستکاریهای صنعتی استفاده میکنند در حقیقت «بهترین» نوع تغذیه را داشته بیشترین مقدار از مواد حیات بخش موجود در سبزیجات، میوهجات، مغزها و جوانهها را به دست نخوردهترین و زندهترین فرم آن در اختیار بدن قرار میدهند.