تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

آلرژی‌های بهاری با آمدن فصل بهار، در بین مردم فراگیر می‌شود. واکنش‌های شدید و غیر عادی سیستم ایمنی بدن نسبت به ورود عوامل خارجی عوارض گوناگونی را برای فرد ایجاد می‌کند.

 این عوارض اگرچه در بیشتر موارد مقطعی و زودگذر هستند، ولی در مواردی نیز واکنش‌های شدید بدن را سبب می‌شوند و تا مدت طولانی ادامه می‌یابند.

آلرژی بهاری معمولا با آب ریزش بینی و سوزش چشم همراه است و در برخی موارد همانند سرماخوردگی حالت کرختی ایجاد می‌کند و فرد به عطسه‌های مکرر مبتلا می‌شود.

خاکشیر، خارش های پوستی بهاری را کاهش می دهد

برای درمان خارش و حساسیت های پوستی که در فصل بهار بیشتر می شود، بهتر است  تغذیه اصلاح شود .

 حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این زمینه تأثیر دارد.

 آب لیمو و نعناع تازه توصیه میشود و برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.

مصرف فراوان میوه و سبزی های تازه، سبوس گندم، نان سبوس دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه می شود.

مصرف نعناع تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش می دهد،

غذاهای مناسب برای فصل بهار از غذاهایی مانند آش، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو،‌ آش شبدر  به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی که انرژی و ویتامین زیادی دارند را برای فصل بهار توصیه کرده‌اند.

حبوبات فصل بهار مانند ماش، نخود فرنگی ،جو و غذاهایی مانند سوپ جو، آش، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو،‌ آش شبدر  گشنیز به‌ عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار هستند.

افزودن زرشک،سماق و انار به غذا ها نیز توصیه می شود.

نوشیدن ماءالشعیر طبیعی که افزودنی‌های شیمیایی نداشته باشد ، شربت لیمو ، آلبالو  و سکنجبین و پرهیز از مصرف غذاهای گرم و خشک و انواع گوشتها وشیرینی ،مواد کارخانه ای و کنسروی و رنگهای خوراکی و.......

شربت ابلیمو عسل بسیار مناسب است

در بسیاری از حساسیت‌ها فرد مبتلا به آلرژی از خارش گلوی خود شکایت دارد. گاهی این خارش به حدی تشدید می‌شود که صبر و طاقت فرد را از او گرفته و او را کلافه می‌کند.

تسکین خارش پوست

خوردن گیاه خرفه به‌عنوان سبزی خوردن در وعده‌های غذایی، تاثیر بسیار زیادی در درمان خارش‌های فصل بهار و از بین رفتن تلخی دهان در این فصل دارد. نوشیدن آب این سبزی نیز در کاهش عوارض و خارش‌های ناشی از حساسیت‌های فصلی بسیار مؤثر است .

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">