فقط باخام گیاه خواری:
تحقیقات به عمل آمده هنگام مصرف روزانه موادپخته خواری وغذاهای معمول برپایه گوشت ولبنیات ومصرف آردسفیدوشکرسفید20سال بعدباشیوع دیابت مواجه می شویم.
این نشانه مستقیم فرهنگ مرگ است چون دیابت بازتاب مستقیم زندگی درفرهنگ مرگ می باشدکه عبارت است ازآردسفید،شکرسفید،گوشت حیوانات،چربی،چربیهای اشباع شده،حشره کشها،علف کشها،اثرنقصان موادمعدنی،درخاک(ازاین روموادمغذی ما به اندازه کافی موادمعدنی ندارد)،اثرحشره کشها وفلزات سنگین.واین ها همه درآن نقش دارند.
تجربه نشان می دهد سه عامل مهمی که منجربه بروزدیابت می شوندعبارتنداز:غذاهای دارای شکر،چربی حیوانی وسموم که به همراه عوامل دیگرمانند سیگار،کافئین وآردسفید،موجب مقاومت دربرابرانسولین می شوند.
آنچه به قانون 20ساله شهرت دارد.
قانون 20ساله یعنی 20سال پس از اینکه شماآردوشکرسفیدوتغذیه نا سالم ووو...به بیماری وخیم دیابت مبتلا می شوید.شکر وآردسفید نقش اول این دیابت وگوشت ولبنیات حیوانات نفش دوم .فراورده های غذایی پخته نقش سوم این بیماری .
اصولا چربی زیاد پخته شده موجب توقف عملکردانسولین می شود.
افرادی که به دیابت مبتلا می شوند نوعی گرایش ژنتیکی نیزدارندکه براساس آن میزان چربی سلول های آنها زیادترتولیدمی کندومقاومت انسولین ایجادمی شودهمه این تغذیهدهای نا سالم باعث التهاب می شود.یکی از عوامل ایجادبیماری دیابت،التهاب کل سیستم وبخصوص سلول های بتا درپانگراس،از طرفی نتایج به عمل آمده از تغذیه خاموگیاه خواری وگان این است که اثرضدالتهابی ایجادمی کند.
سم زدایی بدن برای سلامت وحفظ آن نیزبسیارمهم است.
آفت کش ها وعلف کش ها وفلزات سنگین نیز دراین بیماری نقش دارد.جیوه،سلول های بتای پانکراس رامسموم می کندوانسولین رادربدن غیرفعال می کند.
فلورین نیزموجب بی اثری انسولین دربدن می شود.
کادمیم برکلیه هاتاثیرمی گذاردوموجب مقاومت دربرابرانسولین دربدن می شود.
سرب نیزدرانسولین مقاومت ایجادمی کند.آرسنیک هورمون ها را مختل می کند.کافئین مقاومت انسولین را تا 30%افزایش می دهد.سیگارنیزمقاومت انسولین را 20-30%افزایش می دهد،چه سیگارسبک بکشید چه سنگین.
رژیم کم فیبرنیزدیابت راتشدیدمی کندزیرادررژیم دارای فیبربالا،گلوکزبه آرامی واردسیستم می شود:
اضطراب نیزدیابت راتشدیدمی کند.
آردگندم نیزدیابت را تشدید می کند.درآردگندم ماده ای است به نام اسیداکسالیک.سم مشخص تاثیرگذاربرسلول های بتادرپانکراس می باشد؛این سم،سلول های بتای پانکراس را نابودمی کند.از این رو ما استفاده از آردسفیو را مجازنمی دانیم.خود گندم باعث افزایش مقاومت دربرابرانسولین درسیستم ارگانیک می شودکه کارپوژنیک نامیده می شود.
با استفاده از تغذیه خامووتازه وآب میوه می توان دیابت را کنترل کردومردم را به سوی رژیم غذایی سالم وتولیدژنهای ضدپیری سوق داد.حتی دیابت نوع یک با تغذیه سالم وگان در عرض 30 روز درمان یافته وقند خون این افرادبه 85 رسید وآنها درمان شده اند.وآنها دیگه کنار این تغذیه وگان انسولین مصرف نکرده اند.