تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

تخم مرغ را معمولاً کامل‌ترین غذای طبیعت نامیده‌اند.

دراین حرف البته حکمتی نهفته است. تخم مرغ کامل‌ترین غذای طبیعت است اما برای نطفه‌ای که می‌خواهد به جوجه تبدیل شود. همانگونه که شیر هر حیوانی کامل‌ترین غذای طبیعت برای نوزاد آن حیوان است تا رشد کند.

تخم مرغ تمام مواد لازم برای تبدیل نطفه به جوجه‌ای کامل را به صورتی منسجم و فشرده در خود دارد و درست به همین دلیل مصرف آن برای انسان مضر می‌باشد.

 تخم مرغ مالامال از کلسترول، چربی‌های اشباع و پروتئین‌های سولفور دار می‌باشد.

هر ماده‌ای که از میزان توانایی بدن در سوخت و ساز و قابلیت دفع مواد زائد حاصله از این سوخت و ساز فراتر رود برای بدن سمی و مضر بوده خطرات مختلف سلامتی بوجود می‌آورد.

بگذارید از نزدیک ترکیبات تخم مرغ را بررسی کنیم.

یک تخم مرغ متوسط از %۷۰ ۶۰ چربی، %۴۰ ۳۰ پروتئین، ۲% کربوهیدرات،  صفر گرم فیبر غذایی و ۲۱۲میلی گرم کلسترول تشکیل شده است.

سفیده تخم مرغ را صد در صد پروتئین و زرده آن را ۷۰ -۸۰ % چربی بوجود میاورد.

تخم مرغ را بهترین منبع پروتئین می‌دانند. چنانکه اشاره شد سفیده تخم مرغ تقریباً بطور کامل و زرده آن تا حدود ۳۰% از پروتئین تشکیل شده‌اند: میزان پروتئین مورد نیاز بدن انسان از نوزادی تا انسان بالغ بین ۱۵- ۵% میزان کالری مورد نیاز بدن می‌باشد. در نتیجه تخم مرغ تا بیش از ده مرتبه بیشتر از نیاز بدن انسان در خود پروتئین دارد.

این پروتئین اضافه نیازمند سوخت و ساز در بدن است تا مازاد آن به همراه مواد زائد تولید شده از این سوخت و ساز از بدن دفع گردد. پروتئین اضافه برنیاز بدن باری سنگین بر بدن ایجاد کرده و بخصوص برای کبد و کلیه که ارگانهای سوخت و ساز و دفع این ماده هستند کشنده می‌باشد. این مسئله بخصوص در مورد کسانیکه به بیماری های کبد و کلیه در هر درجه و حالتی دچارند خطرناک‌تر نیز می‌باشد. بار اضافه پروتئین در بدن علاوه بر زیانهایی که برای کلیه و کبد دارد باعث اسیدی شدن بدن گشته که این نیز به نوبه خود سرچشمه بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای استخوان، مانند آرتروز و پوکی استخوان می‌باشد. اسیدی شدن بدن همچنین باعث بالا رفتن کورتیزول (استروئید) بدن می‌شود که این نیز خود برمیزان پوکی استخوان اضافه می‌کند.[۱] پروسه اسیدی شدن بدن در تولید سنگهای کلیه نیز نقش دارد.[۲] مسئله دیگری که برمضرات پروتئین‌های حیوانی از جمله پروتئین موجود در تخم مرغ می‌افزاید وجود فراوان پروتئینی بنام میتونین (Methionine) است. میتونین یکی از اسید آمینه‌های حاوی سولفورمی‌باشد. محصول نهایی سوخت و ساز اسید آمینه‌های سولفوردار اسید سولفوریک است که یکی از قوی‌ترین اسیدهای موجود در طبیعت می‌باشد. به همین دلیل اسید آمینه‌های سولفوردار از جمله میتونین بیشترین نقش را در اسیدی کردن بدن به عهده دارند. این سولفور موجود در پروتئین تخم مرغ است که بوی خاص تخم مرغ گندیده را تولید می‌کند. سولفور همچنین در ایجاد بوی بد دهان، بوی بد بدن و بوی گندیده بادهای روده‌ای و مدفوع نقش دارد. میتونین پس از سوخت و ساز به اسید آمینه دیگری بنام هوموسیستئین تبدیل می‌شود. تحقیقات مختلف در سالهای اخیر نشان داده‌اند که هوموسیستئین خطر ریسک ابتلا به بیماریها و حمله‌های قلبی، سکته‌های مغزی، فراموشی، آلزایمر و برخی دیگر از بیماریهای مغزی روانی را بالا می‌برد.[۳] سولفور موجود در میتونین برای سلولهای روده سمی بوده حتی در مقادیر کم قادر است بر سلولهای روده بزرگ اثر گذاشته و حتی احتمالا باعث ایجاد بیماری کولیت اولسری (ulcerative colitis) گردد.[۴] میتونین به رشد سلولهای سرطانی در بدن کمک می‌کند. [۵] [۶] [۷]تخم مرغ مالا مال از چربی‌های اشباع شده و کلسترول می‌باشد.

کلسترول تنها در مواد حیوانی یافت می‌شود. بدن انسان قادر به تولید کامل کلسترول مورد نیاز خود می‌باشد. سیستم بدن برای سوخت و ساز و دفع کلسترول اضافه برنیاز خود ساخته نشده است. در نتیجه کلسترول اضافی موجود در غذا در بدن باقی مانده در اندامهای مختلف از جمله رگهای خونی تجمع می‌یابد.

تجمع کلسترول در سرخرگها چنانکه می‌دانیم دلیل اصلی ایجاد بیماریهای قلب و عروق و سکته‌های قلبی و مغزی می‌باشد. تحقیقات همچنین نشان می‌دهند که مقدار اضافه کلسترول در بدن به تولید و رشد سلولهای سرطانی نیز کمک می‌کند. [۸]  تخم مرغ در میان غذاهای انسانی بیشترین میزان کلسترول را داراست. تخم مرغ بین ۱۵-۸ برابر بیش از گوشت گاو یا مرغ کلسترول دارد. برای مقایسه، کلسترول موجود در گوشت گاو بطور متوسط حدود ۳۳،  گوشت مرغ حدود ۳۷ و تخم مرغ کامل حدود ۲۷۰ میلی گرم درصد کالری می‌باشد.

 میزان کلسترول موجود در گیاهان صفر است.

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">