زمانی که پ هاش خون ما ۷/۴ باشد قدرت تکثیر ویروس متوقف میشود . میکربها و ویروسها در پ هاش اسیدی تکثیر پیدا میکنند و میتوانند رشد کنند و بیماریزا بشوند . خوردن هر چیزی که از زمین میروید از جمله میوه ها و سبزیها پ هاش خون مارا قلیایی میکنند و به۷/۴ میرسانند حتی اگر ما لیمو ترش و الوچه هم که ترش و اسیدی هستند بخوریم پ هاش بدنمان ۷/۴ میشود و شادی و خنده و ایمان و اعتقاد به خدای مهربان هورمون اندروفین در بدن ما ترشح میشود که پ هاش خونمان را قلیایی میکند . پس شاد و باورمند باشیم که خدایی هست و حواصش به ما هست . فقط باید صدایش کنیم .
و تمام فراورده های حیوانی مخصوصا انواع گوشتها و نوشابه ها و مواد نگهدارنده و افراط ور خوردن چای سیاه خون ما را اسیدی میکند و محیط مساعد میشود برای رشد ویروسها از جمله کرونا بهتر رشد میکند و بیماریزاتر میشود .
همچنین استرس و کینه و حسد و دروغ و عصبانیت و دلهره و تمام صفات بد خون را اسیدی میکند و تمام بیماریها بر ما غلبه میکنند .