میزان PH طبیعی و تنظیم شده ی خون در بدن انسان 7.4 میباشد.
- در این اندازه و میزان تنظیم شده ی PH هیچ بیماری، باکتری، ویروس و میکروبی - نمیتواند به بدن انسان آسیبی برساند.
- در صورت تغییر اندازه ی این PH در خون، بسته به اندازه ی این تغییر، بیماری و حتی مرگ در انتظار انسان است.!
- خوردن فراورده های حیوانی (گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ، لبنیات و هر فراورده ی دیگر حیوانی) میزان آن را کاهش داده و محیط داخلی بدن را اسیدی و آسیب پذیر میکند.
- زمانیکه محیط بدن اسیدی شد، بدن برای جبران کاهش PH الزاما کلسیم استخوان و دندانها را آزاد کرده و در خون میریزد و جبران دوباره ی کلسیم از دست رفته امری سخت و مشروط است.
- هیچ سلول سرطانی نمیتواند در PH برابر 7.4 زنده بماند و شکل بگیرد، و در صورت شکل گیری از بین خواهد رفت و امکان رشد سرطانی نخواهد داشت.
- دلیل آنکه بدن حیوانات حتی با خوردن مواد غذایی آلوده تا این اندازه مقاوت بالا داشته و میکروب ها و انگل ها نمیتوانند به آنها آسیب برسانند، حفظ PH طبیعی در بدن آنهاست.
- مهمترین عوامل تنظیم و حفظ PH طبیعی خون در بدن، مصرف تغذیه ی طبیعی از رستنی های خوراکی زمین به صورت زنده و خام میباشد.
- مهمترین عوامل به هم زننده ی PH طبیعی بدن، نوشابه های گازدار، مواد نگهدارنده و شیمیایی، کلیه ی فراورده های غذایی حیوانی و افکار و ذهنیات منفی است.
- اعتماد به زندگی در حفظ PH طبیعی بدن نقش به سزایی دارد.