میوه ها ،👈به میوه های کرم خورده یا ریز و ارزون بیشتر میشود اعتماد کرد.
نان ،👈نان سنگک سبوس دار خوب است .از نان بسته بندی و ولواش هرگز استفاده نکنید
برنج ،👈 از برنجهای خارجی خصوصا هندی وپاکستانی و... پرهیز کنید .برنجهای ایرانی بخورید و سبوس دار
چای سیاه وسبز، 👈به جان آن از چای به،سیب،بادرنجبویه،و... استفاده کنید
آب ،👈سعی کنید آب قلیایی یاچشمه و یا کلرآن را بگیرید .
روغن 👈از روغنهای بازاری اکیدا پرهیز کنید. بهترین روعن ها زیتون ،ارده کنجد
نمک 👈 نمک بازار مطلقا ممنوع بهترین نمکها دریا ونمک سنگ پودر شده
شکر و قند👈 بجای شکر از شیره یا عسل و بجای قند از کشمش توت خشک و.....
لبنیات👈 فقط گیاهی شیر ماست کره پنیر کشک و دوغ گیاهی مصرف شود.
گوشت👈 انواع گوشتها ممنوع .
ظروف 👈از تفلون ،آلومنیوم و آهن پرهیز کنید.
بهترین ظروف سنگی،سفال کوهی،شیشه ای،مسی،برنجی هستند
سرکه و آبلیمو👈 از لیمو تازه استفاده کنیدو سرکه ها و آبلیموهای بازار مطلقا ممنوع. بهترین سرکه ها دستی وخانگی هستند