👳 خوراکی است که بدون هیچ گونه تغییر شکل ،محتوا ، کیفیت و بدون حرارت دادن ،قابل استفاده باشد.
خوراکی طبیعی است که سلسله اعصاب را تحریک نکند و به عبارت دیگر، نباید : ترش ، تلخ،تند و شور باشد،زیرا هر کدام از این طعم ها،تاثیرات بسزایی روی سلسله اعصاب می گذارند.
خوراک پخته و حیوانی حاوی سموم هستند.این خوراکیها در اثر حرارت ، اسید آکریلامید،آمین های هتروسایکلیک و ... تولید می کنند که باعث جهش ژنتیکی می شود و خوراکیهای دارای طعم تند و تلخ و ترش و شور دارای سموم ساختاری هستند.
🍊انواع سموم :
🍊سموم بر سه نوع هستند :
الف ) سموم شیمیایی : همان سمومی هستند که انسان برای از بین بردن آفات استفاده می کند.🍊
ب ) سموم معدنی : سموم موجود در قرص ها مانند آهن،روی،مس و ....🍊
ج ) سموم ساختاری : سمومی هستند که در ساختار خود گیاه موجودند مانند کافئین در قهوه و کاکائو،کاپسایسین در فلفل
از آنجا که کلیه سموم بر سلسله اعصاب و غدد داخلی تاثیرگذارند،باید مصرف آنها را کم یا قطع نمود.مصرف سموم بخصوص سموم معدنی و سموم ساختاری،موجب ایجاد نوروپاتی ها می شود🍊
جالب است میوه در ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه به راحتی هضم می شود و هیچ فشاری هم برای بدن ندارد نه یبوستی ایجاد می کنند نه سوزش معده می آورد و نه اضافه وزن و سرطان🍊
🍃میوه ای که می خوریم، سریع هضم شده و دفع می شود در نتیجه سریعتر هم ویتامین ها و مواد لازم و انرژی را به بدن می رسانگیرد
🍃این در حالیست که هضم گوشت حتی تا ۳ روز هم طول می کشد و عامل عفونت ها در روده و بیماری ه ، درد و مرض است🍃
🍃🍃تو هاله انرژی چیزی که میخوری هستی و همه واقعیتهای زندگیت از دهانت شکل میگیرد