⚜️سس ارده با جوانه نخود
جوانه نخود ۵ ق غ-سیر یک عدد کوچک-ارده ۴ ق غ -آب لیموترش تازه یک چهارم لیوان -پودر گل محمدی -پوست لیموی رنده شده -فلفل سیاه-روغن کنجد نصف لیوان کمی کمتر -پودر سبزیجات معطر خشک شده -کتیرای آسیاب شده نصف ق چایخوری -نمک دریا در صورت تمایل -
همه را در مخلوط کن ریخته و به شکل و غلضت سس باید باشد اگررشل شد جوانه نخود کمی اضافه میکنیم و اگر سفت شد روغن کنجد .
⚜️سس گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم -سیر یک حبه -پونه کوهی نصف ق غ-روغن زیتون یا کنجد -کتیرای پودرشده یک ق چایخوری -فلفل سیاه -و پودر گل محمدی یک ق مرباخوری -
پوست گوجه ها رو کنده همه مواد را در مخلوط کن ریخته سس یکنواختی بدست میاید که برای سیستم ارولوژی مفید است (برگرفته ازکتاب
ارمغان تندرستی استاد جمشید خدادادی)
⚜️سس لیموترش
آب لیموترش تازه نصف پیمانه -روغن زیتون نصف لیوان -سیر سه حبه رنده شده -پونه کوهی یک ق مرباخوزی -فلفل سیاه-اب نارنج اگر در دسترس بود ی
ک ق غ همه مواد مخلوط شود و این سس اشتها آور و ضد عفونی کننده سیستم گوارشی است
.
سُس گردو
گردوی خیسانده
تره جعفری ریحان پیازچه
نمک دریا
لیمو
روغن کنجد و آب کمی
همه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز میکس میکنیم.
مقدار و نوع سبزی های این سس را میشه بنا به میل و ذائقه تغییر داد.