ﺁﻣﺎﺭ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻓﺰﻭﻧﯽ ﺍﺳﺖ . ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻻﺕ
ﻣﺘﺤﺪﻩ ﺍﺯ ﻫﺮ ۸ ﺯﻥ ۱ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ .
ﻣﺼﺮﻑ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ (ﭼﻪ ﺍﺭﮔﺎﻧﯿﮏ ﻭ ﭼﻪ ﻏﯿﺮ ﺍﺭﮔﺎﻧﯿﮏ ) ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺧﻄﺮ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ
ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ( ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ﻭ ﺗﺨﻤﺪﺍﻥ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺩﯾﮕﺮ
ﺳﺮﻃﺎﻥﻫﺎ ) ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﺑﺒﺮﺩ .
ﺍﮔﺮ ﭼﻪ ﺍﺧﺘﻼﻑ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻭﺟﻮﺩ
ﺩﺍﺭﺩ، ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﻠﯽ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ
👇🏻👇🏻✍🏻📃🍃
🐮۱ -ﺷﯿﺮ ﮔﺎﻭ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻃﺒﯿﻌﯽ ۳۵ ﻫورمون ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭ ۱۱ ﻓﺎﮐﺘﻮﺭ ﺭﺷﺪ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﻨﻔﯽ ﺩﺭ ﭘﯿﺪﺍﯾﺶ ﻭ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ . ﺑﺪﯾﻬﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ
ﺷﯿﺮ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻭ ﺑﺰ ﻫﻢ ﺷﺎﻣﻞ ﻫﺮﻣﻮﻥﻫﺎﯼ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﻭ
ﻓﺎﮐﺘﻮﺭﻫﺎﯼ ﺭﺷﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
🐮۲ - ﺩﺭ ﺩﺍﻣﺪﺍﺭﯼ ﻣﺪﺭﻥ، ﮔﺎﻭﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺳﺎﻝ ﻫﻢ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺷﯿﺮ
ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ. ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﺳﺘﺮﻭﮊﻥ ﻭ ﭘﺮﻭﮊﺳﺘﺮﻭﻥ ﺩﺭ ﺷﯿﺮ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﯾﮏ ﮔﺎﻭ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ
ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺣﺎﻟﺖ ﻋﺎﺩﯼ ﺍﺳﺖ. ﺑﺎ ﻭﺭﻭﺩ ﺍﯾﻦ ﻫﺮﻣﻮﻥﻫﺎ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ، ﺧﻄﺮ ﺍﺑﺘﻼ
ﺑﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥﻫﺎﯼ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ هورﻣﻮﻥ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽﮐﻨﺪ .
🐮۳ -ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ (ﭼﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﭼﻪ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ) ﺍﺳﯿﺪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺁﺯﺍﺩ
ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﻣﯽﮐﻨﺪ . ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﭘﯿﺪﺍﯾﺶ ﻭ ﺭﺷﺪ ﺳﺮﻃﺎﻥﻫﺎ ﺩﺭ
ﻣﺤﯿﻂ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﺤﯿﻄﻬﺎﯼ ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ .
🐮۴ - ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﻭﯾﺮﻭﺱ BLV (Bovine Leikosis Virus) ﯾﺎ ﺳﺮﻃﺎﻥ
ﺧﻮﻥ ﮔﺎﻭﯼ ﺩﺭ ﮔﺎﻭﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺩﻩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺷﺎﯾﻊ ﺍﺳﺖ . ﻧﺘﯿﺠﻪٔ ﯾﮏ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ
۲۰۰۷ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩ ۷۰ ﺗﺎ ۸۰ ﺩﺭﺻﺪ ﮔﺎﻭﻫﺎﯼ ﺍﯾﺎﻟﺖ ﻣﯿﺸﯿﮕﺎﻥ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ
ﻭﯾﺮﻭﺱ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺧﻮﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
✍🏻 ﭘﮋﻭﻫﺶﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﯽ ﺑﯿﻦ
ﻣﺼﺮﻑ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ﺍﺯ ﮔﺎﻭﻫﺎﯼ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ BLV ﻭ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩﺍﻧﺪ .
ﺩﺭ ﺑﺎﻓﺖ ﺳﯿﻨﻪٔ ۳۷ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،
ﻭﯾﺮﻭﺱ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺧﻮﻥ ﮔﺎﻭﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ﯾﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﮔﺎﻭ
ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺪﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎ ﻣﯽﺷﻮﺩ .