بدیهی است که تمام
حیوانات غذای خام میخورند و تاکنون، این فقط انسان بوده که ساختار غذاها را با
پخت و پز تغییر داده است.
مثال های بارزی که در خصوص غذاهای ناسالم میتوان از آنها نام برد عبارتند از:
سیب زمینی سرخ کرده، ناگت، ته دیگ و حتی غذاهایی که در بین خانواده های ایرانی
سالم تلقی میشوند، همانند قرمهسبزی (که سبزی موجود در آن نیز پیشتر یک بار دیگر
سرخ شده است.) و همین مساله عامل بسیاری از بیماریها است. بسیاری از حیوانات
خانگی که با غذاهای پخته شدهٔ دست بشر تغذیه شدهاند، پس از مدت کوتاهی به بیماریها
مختلف دچار گشتهاند.
اگر چه در وهلهٔ اول، به نظر نمیرسد حرارتدادن غذا منجر به فاجعه شود، اما با تحقیق در مورد اوضاع خوراک و سلامتی بشر و بررسی موردی وضعیت سلامت تک تک انسانها، حقیقتی بزرگ آشکار میشود؛ اینکه تمام بیماریها نه از جانب طبیعت، که در اثر رفتار غیرطبیعی بشر حادث میشود. برای آگاهی بیشتر در این خصوص، ادامه این مقاله را مطالعه کنید.