طالبی
شادابی پوست – بازشدن اشتهای کودک - چین و چروک
صورت - عفونت معده - تقویت قلب – یبوست - زیاد شدن شیر - امراض خفته – کوچک
شدن شکم - نقرس و رماتیسم - باز کنندة عروق - طول عمر – مسلول - کم خونی -
ورم روده - سکته قلبی -فشارخون و...
1. طبع آن گرم و تر است.
2. دارای ویتامین Cمیباشد.
3. برای
شادابی پوست از ماسک طالبی استفاده کنید بدین صورت که گوشت طالبی را له
کرده و کمی کتیرا با آن مخلوط کرده بصورت ماسک روی صورت بگذارید.
4. برای از بین بردن چین و چروک صورت گوشت له شده طالبی را با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده روی صورت بمالید.
5. برای رفع عفونت معده یک ساعت قبل از نهار طالبی بخورید.
6. هیچ گاه طالبی را خیلی سرد نخورید منظور داخل یخچال نگذارید.
7. خوردن طالبی باعث تقویت قلب میگردد.
8. برای درمان یبوست قبل از غذا از طالبی استفاده کنید.
9. طالبی دارای ویتامین A ، B و C میباشد و بیش از ده نوع هورمون گیاهی و آنزیم دارد.
10. کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند به مدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی آهسته و هر یک ربع کمی طالبی میل کنند.
11. خوردن طالبی باعث زیاد شدن شیر می گردد ولی با احتیاط که شیر آن برای کودک مسهل نشود.
12. به خاطر وجود رادیواکتیو در طالبی برای امراض خفته مفید بوده و آنها را سرکوب میکند.
13. کسانی که میخواهند شکمشان کوچک شود قبل از نهار طالبی بخورند و یک وعدة غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.
14. کسانی که مبتلا به نقرس و رماتیسم میباشند سعی کنند در فصل تابستان مقداری طالبی هر روز میل کنند.
15. وجود پتاسیم در طالبی باز کنندة عروق نیز میباشد.
16. برای رفع حرارت و گرمی مزاج از طالبی در تابستان استفاده کنید.
17. طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان میباشد اشتهای آنها را باز مینماید و رشدشان را زیاد میکند.
18. خوردن نان و طالبی در تابستان باعث طول عمر میشود.
19. کسانی که کم خونی دارند میتوانند از طالبی استفاده کنند.
20. طالبی برای افراد مسلول مفید است و میتوانند در تابستان یک وعده غذایی خود را از نان و پنیر و طالبی استفاده کنند.
21. کسانی که ورم روده دارند طالبی کمتر میل کنند.
22. برای چسبندگی پلاکتهای خون مورد استفاده قرار میگیرد.
23. از سکته قلبی جلوگیری می کند.
24. کسانی که فشارخون دارند طالبی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
25. همان طور که میدانید شکر را سم سفید میگویند و ما با اضافه کردن شکر به طالبی شاید از خاصیت آن بکاهیم.