نان یکی از غذا های پرطرفدار در کشور ما است. اکثر نان ها با استفاده از آرد سفید و با دمایی بالاتر از ۴۰۰ درجه پخته شود که فقط باعث تولید قند می شود. یعنی با خوردن نان مقدار زیادی قند وارد بدن خود می کنیم.🥯
نان یکی از غذا های پرطرفدار در کشور ما است. اکثر نان ها با استفاده از آرد سفید و با دمایی بالاتر از ۴۰۰ درجه پخته شود که فقط باعث تولید قند می شود.🥐 یعنی با خوردن نان مقدار زیادی قند وارد بدن خود می کنیم. جالب است بدانیم که قندی که از طریق میوه ها مصرف می کنیم به دلی
ل داشتن انواع ویتامین سریع وارد چرخه متابولیسم شده و به انرژی تبدیل می شود🌭
اما قند بدون ویتامین، مستقیما به چربی تبدیل شده و باعث افزایش وزن و تجمع چربی ها در بدن به خصوص شکم و پهلو می شود. مصرف این گونه نان و قند های بدون ویتامین علاوه بر افزایش وزن منجر به بیماری های کبدی شده و در دراز مدت باعث ایجاد بیماری کبد چرب می شود.
در سال های اخیر هشدارهای مربوط به مصرف نان افزایش پیدا کرده است. مضرات مصرف نان به خصوص نان های صنعتی زیاد است. اگرچه در قدیم خوردن نان بخشی اصلی از رژیم غذایی بوده ولی امروزه دلایل زیادی برای مصرف نکردن نان وجود دارد.
پایه اصلی نان های امروزه آرد سفید تصفیه شده گندم، آب، نمک و مواد نگهدارنده صنعتی است که نمی تواند گزینه تغذیه ای مناسبی باشد.
در واقع به دلیل محتوای کربوهیدرات بالای نان به عنوان بخشی از رژیم غذایی ما توصیه نمی شود به خصوص اگر هدفمان کاهش وزن باشد. خوردن روزانه نان می تواند باعث افزایش وزن و بیماریهای متابولیکی شود.
مضرات مصرف نان و کیفیت پایین مواد مغذی نان
باز هم دلایل بیشتری برای محدود کردن مصرف نان وجود دارد البته مصرف مقدار کم نان برای بدن ضروری است ولی مصرف زیان نان باعث ایجاد واکنش های منفی در بدن می شود.