" چگونه از شرّ بیماری هایی مثل رماتیسم، نقرس، کولیت روده، سنگ کلیه، پروستات، ریزش مو، زخم معده، سختی مفاصل، حساسیت، آسم، سرماخوردگی مداوم، ناراحتی های عصبی و سرطان رها شدم؟
علت تمامی دردهایمان در این دنیا فقط یک چیز است و آن این که ما انسان ها خامخواری را ترک کرده ایم. ما در سیر تکاملی خود قبل از کشف آتش، همواره مثل تمام موجودات دیگر، خام خوار بوده ایم؛ اما اکنون انسان تنها موجودی است که غذایش را می پزد و پس از طی دوران شیرخوارگی (تغذیه با شیر مادر) شیر حیوانات را می نوشد، و تنها انسان است که داروهای شیمیایی قورت می دهد.
آری، فقط انسان ها و حیوانات اهلی بیچاره دارو می خورند، زیرا فقط آن ها هستند که یک زندگی غیر طبیعی را دنبال می کنند. این علت تمام بیماری هاست. حالا اگر کسی می خواهد سالم شود، باید به طبیعت رو بیاورد و غذای طبیعی بخورد، کاری که انسان های اولیه می کردند؛ البته اگر از دکتر و دارو و معالجات متعدد بی ثمر با وسایل مدرن پزشکی نومید شده باشد! اگر تو انسانی پند شنو هستی، می توانی از تجربیات هم نوعانت استفاده کنی؛ از من که قبلاً خود را مادر بیماری ها می نامیدم بشنو و به اصل طبیعت خود باز گرد. آن وقت خواهی دید که تمام بیماری هایت، از سر درد گرفته تا فشار خون، اضافه وزن، میگرن، سرماخوردگی، کلسترول، همه و همه ناپدید می شوند و تو خود را چنان قوی و تنومند حس می کنی که هیچ گاه نبوده ای. این پاداشی است که طبیعت به تو می دهد.
آن چه مرا در همان ابتدای جوانی مجبور به تفکر درباره تندرستی کرد، فشار بیماری های متعددی بود که تمام وجودم را در بر گرفته بود. حالا بیش از چهل سال است که خامخوار هستم و اکنون تجربیات خامخواری خود را از طریق این کتاب در اختیار خوانندگان قرار می دهم.
تنها علت تمام ناتوانی ها و ضعف های جسمی و روحی و روانی ما، انهدام و نابودی مواد خام حیات بخشی است که سلامت ما را تأمین می کنند.
ما خواص شیمیایی آن ها را از طریق پختن تغییر می دهیم و برای بدن سمی و غیر قابل استفاده شان می کنیم. عوامل دیگری که در تندرستی و سلامت ما نقشی مؤثر ایفا می کنند، عبارت اَند از: هوای تازه، آفتاب، آب تمیز، استراحت و فعالیت مداوم.
غذای پخته بدن را مسموم می کند. وقتی تو سالم می شوی که سموم را از بدنت بیرون کنی.
بی آنکه گرسنگی بکشی لاغر خواهی شد. نگران تأمین کالری های مورد نیاز بدن نباش.
فقط شیرخواران می توانند شیر را هضم کنند. بزرگسالان آنزیم مورد نیاز برای هضم شیر را از سه سالگی به بعد از دست می دهند.
نان و غلات خلط آور هستند و باعث انسداد برونش ها و بروز بسیاری از بیماری ها می شوند.
شیرینی ها و انواع مواد معدنی حاوی شکر، مضر و بیماری زا هستند.
خوردن دانه ها (گندم و برنج و حبوبات و ...) به اندام های داخلی فشار وارد می کنند، به خصوص به پروستات.
عسل از شکر بهتر نیست. بیماری های قلبی در اثر تخمیر مواد نشاسته ای به وجود می آیند.
تنقیه بهتر از مصرف مسهل ها (دیجیتالیست) است.
خوردن مواد نشاسته ای در بدن تولید الکل می کند و کسانی که نشاسته می خورند، حالتی نیمه مست دارند.
خوردن میوه های تازه و هضم آن ها هنر است. آن ها بهترین دارو برای تندرستی ما هستند و چربی و فشار خون را به حالت طبیعی باز می گردانند.
ترکیب صحیح میوه ها خیلی مهم است. آن ها همیشه محیطی قلیایی در بدن به وجود می آورند. میوه را باید با شکم خالی خورد.
امروزه 99 درصد غذاها مانده است و آن مقدار ناچیزی هم که تازه است، در قابلمه ها نابود می شود.
غذای پخته روده را علیل می کند و خوراکی های خام آن را مجدداً فعال می کند. خانه ی مرگ در روده قرار دارد. انسداد شرائین و سخت شدن اندام ها نتیجه ی استفاده از مواد معدنی غیر طبیعی است، که غذای پخته و آب های معدنی و قرص های کلسیم دار در بدن به وجود می آورند.
روزه گرفتن، عمل جراحی بدون چاقو است.
ما به اسیدهای آمینه احتیاج داریم، نه به پروتئین های حیوانی. نالیدن های ما در اثر استفاده از پروتئین حیوانی است."
هلموت واندمیکر.میوه خواری
🍇🍇🍇🍇🍇🍇
آیا ضرورت دارد که آب زیاد بخوریم ؟
1_ حدود 90 در صد خون از آب تشکیل شده است
2_ حدود 85 درصد مغز از آب تشکیل شده است
3_ بطور متوسط 75 درصد سایر اندامها و اعضای بدن از آب است
با توجه به اینکه حدود ده لیوان آب روزانه از بدن دفع می گردد
لذا برای جبران آب از دست داده با آب کافی بخوریم
راه های دفاع آب از بدن:
1_ از طریق ادرار
2_ از طریق مدفوع
3_ از طریق تنفس( باز دم)
4_ از طریق تعرق( عرق کردن)
5_ از طریق آب بینی
6_ از طریق خلط
توصیه می شود آب مصرف کنید و از میوه های آبدار به عنوان غذا استفاده کنید
آب برای متابولیسم بدن یعنی سوخت و ساز مواد غذایی و پاکسازی بدن از اهمیت بالایی برخوردار است
اگر کسی صد در صد میوه خوار باشه به آب خیلی کم احتیاج داره چون میوه ها مثل بدن آب زیادی دارند.