دم نوش دارچین
طبیعت:گرم .خواص:ادرارآور,مفرح,محرک اعصاب,تقویت معده,کبد,قوه باه,قلب وعروق,کاهش دردکمرومفاصل,تسریع جریان خون,نیروبخش,باز کننده انسدادمجاری,پاک کردن سینه وحنجره,بالا بردن فشارخون,ضداخلاط رطوبتی,پادردهای رطوبتی,دلهره,بوی بددهان,دردهای استخوانی,دیابت,سردی بدن,هشدار(برای زنان باردارمضراست)
طرزتهیه: چندعددچوب دارچین+دولیوان آب سردباشعله مستقیم آرام جوش آورده سپس باشعله غیرمستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تابه رنگ آلبالویی درآید.
دم نوش زنجبیل:
🔸 طبیعت:گرم وخشک . خواص:تقویت حافظه,قوه باه,قوای رییسه بدن,خونساز,تنظیم ادرار,خلط آور,ملین,درمان اسهال ساده وخونی,مانع بروزسرطان,بالابردن فشار خون,مفیدبرای قطع حیض,ضدضعف اعصاب,رطوبت مزاج,بلغم,دردمفاصل,بیماری های مفصلی, کمردرد,مسمومیت غذایی,سرفه,تهوع و آشفتگی درمسافرت وانعقادخون,هشدار(زیاده روی درمصرف باعث فشارخون وضعف نیروی جنسی
طرزتهیه:نصف قاشق چایخوری زنجفیل(بسته به ذائقه خود)دریک لیوان آب جوش ریخته ودرظرف راگذاشته تاحدودده دقیقه بماند,سپس باکمی عسل مخلوط کرده میل نمایید.
دم نوش زعفران:
طبیعت:گرم . خواص:منضج ومصلح عفونت بلغمی,محرک نیروی جنسی وقوای مغزی,مفرح,نشاط آور,خنده آور,ادرارآور,خلط آور,آرامبخش,آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع درد زایمان,تسکین آسم وسیاه سرفه,ضدسرفه,حساسیت وکرم خوردگی دندان
دم نوش نعنا:
طبیعت: گرم خواص:لطیف کننده ی خون,مفرح ومقوی قلب,مسکن ناراحتی های گوارشی,کمک به هضم غذا,مقوی اعصاب معده,بادشکن,اشتهاآور,دفع صفرا,پاکسازی وتقویت کبدوطحال,برای سرماخوردگی وبیماری های حلق وگلو (خارج کننده عفونت است), ضدنفخ,سکسکه,تهوع,اسهال,دل پیچه,تب, بواسیر,دردشکم طرزتهیه:یک قاشق غذاخوری+سه لیوان آب جوش باشعله غیرمستقیم دم بکشد.
دم نوش پونه:
اوایل بهار:گرم,پاییز:خشک . خواص:ضد آنتی بیوتیک عمل می کند ( انتی بیوتیک چرک و عفونت را در بدن خشک می کند ولی پونه خارج می کند) ,بادشکن,رقیق کننده خون,ادرارآور,خلط آور,صفرابر,انرژی زا,بسیارمفیدبرای دردسینه وآزادکردن اخلاط,تقویت معده,قلب,ضدتب,سرفه,حساسیت,نفخ,نقرس,سکسکه,آشفتگی,دل به هم خوردگی,خستگی,مفیدجهت به تاخیرانداختن عادات ماهیانه طرزتهیه: یک قاشق غذاخوری+دولیوان آب جوش باشعله غیرمستقیم دم بکشد.
دم نوش جلتوک برنج:
طبیعت:گرم . خواص:سرشارازویتامین های ب,تقویت مغزواعصاب وقلب,ضدیبوست مزمن,جلوگیری ازریزش وسفیدشدن مو
طرزتهیه:یک قاشق غذاخوری+دولیوان آب جوش باشعله مستقیم پنج دقیقه بجوشدسپس باشعله غیرمستقیم یک ساعت دم بکشد.
دم نوش گلپر:
طبیعت:گرم وخشک . خواص:تقویت کننده عالی حافظه,قلب وعروق,اشتهاآور,کمک به هضم غذا,شفابخش بیماری یرقان,پاکسازی کبدودفع صفرا,تداوم آن برای سوزاندن چربی های بدن لازم است,ضدصرع قوی,فراموشی,اسهال,تنبلی معده,جوش ودمل طرزتهیه:یک قاشق مرباخوری رادریک لیوان آب جوش جوش ریخته,ظرفی رادرآن گذاشته میگذاریدپانزده دقیقه بماندتابه رنگ زرددرآید.
دم نوش کوهی:
طبیعت:گرم خواص:آرام بخش,ضدحساسیت,ادرارآور,بازکننده گرفتگی های روده وکبد,تقویت سیستم ایمنی
طرزتهیه:یک قاشق غذاخوری+دولیوان آب ویا بیشتر باشعله غیرمستقیم مدتی دم کنید