تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

دم نوش دارچین  

طبیعت:گرم .خواص:ادرارآور,مفرح,محرک اعصاب,تقویت معده,کبد,قوه باه,قلب وعروق,کاهش دردکمرومفاصل,تسریع جریان خون,نیروبخش,باز کننده انسدادمجاری,پاک کردن سینه وحنجره,بالا بردن فشارخون,ضداخلاط رطوبتی,پادردهای رطوبتی,دلهره,بوی بددهان,دردهای استخوانی,دیابت,سردی بدن,هشدار(برای زنان باردارمضراست)

   طرزتهیه: چندعددچوب دارچین+دولیوان آب سردباشعله مستقیم آرام جوش آورده سپس باشعله غیرمستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تابه رنگ آلبالویی درآید.

دم نوش زنجبیل:  

🔸 طبیعت:گرم وخشک . خواص:تقویت حافظه,قوه باه,قوای رییسه بدن,خونساز,تنظیم ادرار,خلط آور,ملین,درمان اسهال ساده وخونی,مانع بروزسرطان,بالابردن فشار خون,مفیدبرای قطع حیض,ضدضعف اعصاب,رطوبت مزاج,بلغم,دردمفاصل,بیماری های مفصلی, کمردرد,مسمومیت غذایی,سرفه,تهوع و آشفتگی درمسافرت وانعقادخون,هشدار(زیاده روی درمصرف باعث فشارخون وضعف نیروی جنسی

  طرزتهیه:نصف قاشق چایخوری زنجفیل(بسته به ذائقه خود)دریک لیوان آب جوش ریخته ودرظرف راگذاشته تاحدودده دقیقه بماند,سپس باکمی           عسل مخلوط کرده میل نمایید.
 دم نوش زعفران:

طبیعت:گرم . خواص:منضج ومصلح عفونت بلغمی,محرک نیروی جنسی وقوای مغزی,مفرح,نشاط آور,خنده آور,ادرارآور,خلط آور,آرامبخش,آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع درد زایمان,تسکین آسم وسیاه سرفه,ضدسرفه,حساسیت وکرم خوردگی دندان
 دم نوش نعنا:     

 طبیعت: گرم خواص:لطیف کننده ی خون,مفرح ومقوی قلب,مسکن ناراحتی های گوارشی,کمک به هضم غذا,مقوی اعصاب معده,بادشکن,اشتهاآور,دفع صفرا,پاکسازی وتقویت کبدوطحال,برای سرماخوردگی وبیماری های حلق وگلو (خارج کننده عفونت است), ضدنفخ,سکسکه,تهوع,اسهال,دل پیچه,تب,  بواسیر,دردشکم طرزتهیه:یک قاشق غذاخوری+سه لیوان آب جوش باشعله غیرمستقیم دم بکشد.
 دم نوش پونه:
 اوایل بهار:گرم,پاییز:خشک .  خواص:ضد آنتی بیوتیک عمل می کند ( انتی بیوتیک چرک و عفونت را در بدن خشک می کند ولی پونه خارج می کند) ,بادشکن,رقیق کننده خون,ادرارآور,خلط آور,صفرابر,انرژی زا,بسیارمفیدبرای دردسینه وآزادکردن اخلاط,تقویت معده,قلب,ضدتب,سرفه,حساسیت,نفخ,نقرس,سکسکه,آشفتگی,دل به هم خوردگی,خستگی,مفیدجهت به تاخیرانداختن عادات ماهیانه طرزتهیه: یک قاشق غذاخوری+دولیوان آب جوش باشعله غیرمستقیم دم بکشد.
 دم نوش جلتوک برنج:
طبیعت:گرم . خواص:سرشارازویتامین های ب,تقویت مغزواعصاب وقلب,ضدیبوست مزمن,جلوگیری ازریزش وسفیدشدن مو

  طرزتهیه:یک قاشق غذاخوری+دولیوان آب جوش باشعله مستقیم پنج دقیقه بجوشدسپس باشعله غیرمستقیم یک ساعت دم بکشد.
 دم نوش گلپر:
 طبیعت:گرم وخشک . خواص:تقویت کننده عالی حافظه,قلب وعروق,اشتهاآور,کمک به هضم غذا,شفابخش بیماری یرقان,پاکسازی کبدودفع صفرا,تداوم آن برای سوزاندن چربی های بدن لازم است,ضدصرع قوی,فراموشی,اسهال,تنبلی معده,جوش ودمل طرزتهیه:یک قاشق مرباخوری رادریک لیوان آب جوش جوش ریخته,ظرفی رادرآن گذاشته میگذاریدپانزده دقیقه بماندتابه رنگ زرددرآید.
دم نوش کوهی:
 طبیعت:گرم خواص:آرام بخش,ضدحساسیت,ادرارآور,بازکننده گرفتگی های روده وکبد,تقویت سیستم ایمنی
 طرزتهیه:یک قاشق غذاخوری+دولیوان آب ویا بیشتر باشعله غیرمستقیم مدتی دم کنید

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">