* یک رژیم غذایی خام گیاهی بطور کلی باید:
از ۸۰ درصد سبزیها و میوهها
١٠درصد جوانه ها
و ١٠ درصد مغزها و دانه های خام تشکیل شده باشد.و از مصرف کلیه محصولات حیوانی و مواد پخته پرهیز میشود.این شامل برنج , نان و ماکارونی نیز میشود.
(این روش ٨٠/ ١٠ / ١٠ را به خاطر بسپارید. )
* مهم :
در صورت نداشتن بیماری خاصی میتوانید از این برنامه پیروی کنید. در غیر این صورت ابتدا با انجمن تغذیه و درمان طبیعی تماس حاصل بفرمایید. نوع , مقدار , ترکیب بندی و زمان بندی مواد خوراکی با توجه به بیماری های گوناگون متفاوت میباشد.
1-صبح
میوه های آب دار شیرین از یک نوع
2- نیم ساعت بعد از صبحانه تا ظهر از میوه های آفتاب خشک به مانند توت خشک-کشمش-انجیر خشک- مویز سیاه - برگه هلو - برگه زرد آلو
3- ناهار :
سالاد شامل سبزیجات و صیفی جات دلخواه + ارده کنجد+ 3 قاشق مویز سیاه + یک قاشق مربا خوری سیاه دانه + مقداری روغن زیتون بو دار یا روغن کنجد+ مقداری جوانه + آب نارنج یا لیمو ترش تازه .
4- نیم ساعت بعد از ناهار تا شب از میوه استفاده شود سعی شود بین مصرف هر نوع میوه به میزان اشتهایکی دو ساعت فاصله باشد و میوه ها مخلوط مصرف نگردد.
5 - شام :
مخلوط مغز بادام خام ( یا فندق / گردو / کنجد/ تخم خام آفتاب گردان )+ نصف فنجان پودر نارگیل + 2 عدد انجیر خشک( یا یک قاشق توت خشک یا 2 عدد خرما ) + مقداری آب در مخلوط کن ریخته معجون پر انرژی درست کنید و میل فرمایید.
* مغز ها و دانه ها باید حتما یک شب در آب خیسانده شوند.
کنجد:
دانه ای ست مقوی !
*بجای کره از ارده ی کنجدی که خودتان تهیه کرده ایدو بدون شکر است استفاده کنید به عنوان سس روی سالاد بریزید .
* کنجد اگر یکشب یا چند ساعتی خیس نخورد و یا به صورت ارده در مخلوط کن در نیاید هضم نمیشود.
*طرز تهیه ارده کنجد را بیاموزید و در تغذیه خود جای دهید:
نوشیدنی ها:
میوه ها به فاصله یکی دوساعت از هم میل شود.
- مخلوط موز و توت فرنگی.
- مخلوط آناناس، انبه
- آب سیب و هویج و کرفس را گرفته با چند برگ اسفناج در مخلوط کن ریخته میکس کنید بنوشید.
- مخلوط آب هویج + سیب + چغندر قرمز.
- موز + انجیر خیسانده شده یا خرما +پودر نارگیل+ آب. (یک میان وعده مقوی) .
در مخلوط کن میکس کنید بنوشید , معجونی ست گرما بخش و انرژی زا.
* نکته : کرفس را فراموش نکنید.
کرفس از اهمیت ویژه ای به دلیل میزان بالای ویتامین های گروه bبرخوردار است. چند لیوان آب کرفس و هویج در هفته برای پاکسازی بدن مناسب است.
شیربادام :
انواع شیرگیاهی را تهیه کرده و بنوشید:
* بادام یا گردو یا سایر مغزها و دانه را در آب یک شب خیس کنید.آب آنرا بیرون ریخته آب تازه به آن اضافه کنید در مخلوط کن ریخته تا خوب حل شود . شیره خرما یاانجیر خانگی و دارچین به آن بیافزایید. شیر خوش طعم و مقوی به همین سادگی آماده است.
پنیر بادام:
* برای تهیه پنیر: دانه ها و مغزهای خیس خورده را بدون آب در مخلوط کن خمیر کنید و سبزیجات خوشبو و مقدار بسیار کمی زیره و آب لیمو اضافه کنید روی برگ کاهو مالیده یک حلقه گوجه روی ان گذاشته لقمه کنید برای نهار میل کنید.
* از ترکیب بی رویه و پشت سر هم خوردن اشتباه میوه ها و سبزی ها و حبوبات پرهیز کنید تا دچار نفخ و مشکلات گوارشی و اسهال نشوید.
نکات مهم ترکیب کردن سبزیها و میوه ها و دانه ها و مغزها و طرز مصرف جوانه ها :
برای نفخ :آویشن , زیره , نعنا
مغز ها و دانه ها : مانند : گردو , بادام, فندق
دانه ها مانند: تخم آفتاب گردان , کنجد, دانه چیا همان تخم شربتی یاتخم ریحان, ارزن, شاهدان وتخم کتان اسیاب شده( توجه کنیدتخم کتان راتازه تازه اسیاب کرده ومیل کنید)
* همراه با سالاد حاوی گوجه خیار و کاهو و کلم ها میل شود.
* از ترکیب و یا استفاده همزمان و پشت سر هم مغزها و دانه ها با میوه های شیرین بپرهیزید.
* دانه ها و مغز ها را همیشه از شب ۸خیس کنیدتا آنزیم هایی که برای جذب پروتئین
و ویتامین آن لازم هستند فعال شوند.
* آبی که مغز ها را در آن می خیسانید دور بریزیدو آب تازه استفاده کنید. به صورت خام و بو نداده مصرف کنید.
*چربیهای مفید امگا و کلسیم و پروتئین فراوان در مغزها و دانه ها و جوانه ها میباشد.
دانه کتان روزی یک قاشق غذاخوری حتما مصرف شود تا امگا 3 بدن تامین شودتادچارکمبود پروتعین نشوید.