تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی تنها راه پیشگیری و درمان تمام بیماریهای بشریت است که بدون دارو و کمترین زمان و هزینه موثر است.

تغذیه طبیعی یا خام گیاه خواری

تغذیه طبیعی یعنی مصرف کلیه میوه ها و سبزیها و دانه های گیاهان بصورت طبیعی و دست کاری نشده ، یا همان گیاهخواری و یا خام گیاهخواری بهترین روش پیشگیری و درمان تمام بیماریهای انسان می باشد.این روش بدون داروست و در کمترین زمان و هزینه ، نتیجه صد در صدی را به ارمغان می آورد.
این نصیحت بشنو از من ای عزیز
قرص و دارو را تماماً دور ریز
درد خود با میوه ها درمان نما
کار مشکل را بسی آسان نما
سیب و انگور و انار و میوه جات
هم غذا هستند و هم راه نجات
حج علی علی پور

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

من وگن هستم و خیلی‌ علاقه مندم که خام گیاه خواری را در پیش بگیرم اما نمیدونم چه جایگزینی برای نان و برنج می‌تونم پیدا کنم؟ راستش به خاطر همون اعتیادی که شما فرمودید احساس می‌کنم سیر نمیشوم، آیا اگر به خودم مدتی‌ سخت بگیرم بهتره یا اینکه جایگزین دیگری وجود دارد؟ و اینکه آیا سیب زمینی‌ را می‌توان خام خورد؟
از راه دور دست شما را صمیمانه میفشارم،

دوست عزیز
پیش از آنکه به پاسخ بپردازم خوب است برای یادآوری چند نکته‌ای را ذکر کنم. منظور نظر خام‌گیاهخواری ایجاد قوانین جزمی نوشته شده در سنگ و غیر قابل تغییر نیست.

منظور نظر خام گیاهخواری ایجاد یک روش و مرام یا یک مذهب جدید نیست که عدم پیروی از دستورات تغییر ناپذیر آن عذاب ازلی ابدی بدنبال داشته باشد. با این همه تعصبات، باورها، عقاید در انواع و اقسام شکلها و رنگها و اندازه‌ها بر له یا علیه این رنگ و آن نژاد و این چهره و آن باور ایجاد یک تعصب و یک وسیله سنجش و داوری جدید آخرین چیزی است که بشریت به آن نیاز دارد.

منظور نظر خام‌گیاهخواری نزدیکی با حیات، طبیعت و زمین در صورت کلی و اولیه آن و با حداقل تغییر فرم و دستکاری در پدیده‌های طبیعی است.

منظور نظر خام‌گیاهخواری ساده زیستن است. ساده خوردن و طبیعی خوردن نیز یکی از اصول ساده زیستن است.

منظور پیشه کردن رژیمی است که حامی بقای چرخه حیات بوده سلامتی بدن حیوانات و محیط زیست را تأمین می‌کند.

خام‌گیاهخواری با مصرف گیاهان مختلفی که به صورت طبیعی در اطراف ما وجود دارند با کمترین تغییر فرم و دستکاری در آنها کمترین تخریب در محیط زیست و موجودات آنرا ایجاد می کند.

از این مهم‌تر خام‌گیاهخواری روشی از تغذیه و برخورد به طبیعت است که ماندگاری حیات را بدنبال دارد و نه از بین بردن هرچه در اطراف ماست بدون اندیشه به قابلیت برگشت یا ادامه بقای آن.

غذا باید که دلچسب و خوشایند باشد و با لذت خورده شود. زیرا طعم و بو و مزه و شکل غذا باعث تحریک ترشحات ضروری برای هضم و جذب می‌گردند. در نتیجه تصوراینکه به خاطر پای بند ماندن به اصل خام‌خواری باید که بدمزه‌ترین و دل نچسب‌ترین چیزها را بعنوان غذا فروداد به خودی‌خود نفی هدف تغذیه است.
اگر سیب زمینی خام به نظرتان دلچسب میاید آنرا مصرف کنید اگر نه مصرف گاه و بیگاه مقداری سیب‌زمینی آب‌پز یا کباب شده چند قاشق برنج یا تکه‌ای نان اگر بقیه رژیم غذایی‌تان سالم و طبیعی و دست نخورده است تهدیدی برای سلامتتان نیست.

اگر خوردن گاه بگاه این نشاسته‌ها به شکل پخته شده آنها باعث می‌شود که به رژیم سالم و متعادل و خام خود پای‌بند بمانید بسیار بهتر از آن است که چند هفته یا یکماهی را خام‌خواری کنید و سپس دوباره با ولع بیشتری که بخش اعظم آن از حس «محرومیت» و بخشاً عادت بدنی و روحی سرچسمه می‌گیرد برای مدتی همه چیز را ول کنید و سپس به سرزنش خود بپردازید که من قدرت ندارم و کنترل ندارم و از این حرفها...

باید بدانید که پاکسازی بدن و عادت به رژیم غذایی جدید که 100-85 درصد خام‌خواری است در مورد بعضی‌ها به شکل تدریجی عمل می‌کند به این معنا که هر چه بدنتان بیشتر به مواد خام عادت کنند خودبخود کمتر «هوس» خوردن غذاهای پخته از جمله نشاسته‌های پخته را خواهید کرد.
در نتیجه به خودتان فرصت بدهید. با خودتان سخت‌گیر نباشید.

خام‌‌گیاهخواری آیه آسمانی نیست. هر چقدر که توانستید آهسته آهسته جلو بروید و بدن خود را به رژیم جدید عادت دهید و گاه‌گاهی هم اگر دلتان خواست البته با لذت و بدون احساس گناه از مقداری سبزیجات اندکی بخار دیده مثل لبو، شلغم، هویج، گل کلم و کلم بروکسل استفاده کنید. اینها چون دارای مقداری نشاسته هستند هوس شما را برای مصرف نان، برنج و سیب زمینی کمتر می‌کنند.

البته می‌توانید چنانکه در اینجا رسم است از دستگاه دهیدراتور Dehydrator  که از آن معمولا برای خشک کردن میوه‌ها استفاده می‌کنند برای تهیه کراکرها و نانهای «خام» استفاده کنید.
دستگاه دهیدراتور به کمک باد گرم مواد مختلف را خشک می‌کند و درجه حرارت آن قابل تغییر است تا 118درجه فارنهایت. معمولا از طرف خام‌خواران پذیرفته شده است که آنزیمها و مواد موجود در مواد غذایی در این درجه حرارت هنوز به شکل اولیه و طبیعی خود باقی می‌مانند.

برای تهیه نان خشک کراکر می‌توانید از دانه‌های مختلف مثل دانه آفتابگردان، تخم کدو، دانه کتان و کنجد استفاده کنید. این دانه‌ها را خیس داده سپس کوبیده با هم مخلوط کنید به اندازه وت فرمی که دوست دارید. گاه می‌توانید با اضافه کردن مقداری گوجه فرنگی یا سبزی‌های مختلف مزه متفاوتی ایجاد کنید و گاه با اضافه کردن فلفل قرمز یا هویج رنده شده طعم آنرا کمی شیرین کنید. سپس آنها را ورقه کرده روی طبقه‌های دهیدراتور بگذارید و در حرارت 118درجه فارنهایت خشک کنید. سیب زمینی را  نیز مى  شود

 

  • علی علی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">