#آنتی_اکسیدان_ها
#بیشتربدانیم؛
#آنتی_اکسیدان چیست؟!
در جریان سوخت و ساز در بدن ، #اکسیدان_ها تولید می شوند و مولکول های واکنش دهنده مثل پراکسیدها، سوپراکسید ها و رادیکال های آزاد را بوجود میآورند.
این مولکول ها با گرفتن الکترون از پروتئین بدن ، DNA و اسیدهای چرب غیر اشباع را آسیب پذیر می سازند. این آسیب سبب #تخریب_غشای_سلولی گردیده و احتمال ابتلا به #سرطان را بالا میبرد .
حال ، ویتامین های C , E و B-کارتن و رتینوئیدها خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارند و با اکسیده کردن خودشان برای سلول های بدن #سپرحفاظتی ایجاد می کنند.
✅مصرف سبزیجات و میوه ها و دریافت کافی این #ویتامین_ها و#مواد_معدنی مانند روی ، منگنز ، مس و سلنیوم موجب افزایش #آنتی_اکسیدان ها در بدن می گردد.
برخی از #منابع_گیاهی حاوی آنتی اکسیدان :
هویج ، انواع کلم ، گوجه فرنگی ، مرکبات ، مغزیجات و غلات سبوس دار ، انگور ، کیوی و کدو ، انار و ...
✅با تغذیه طبیعی به سلامت برسید!
📗 #انسان طبیعی و طبیعت کیمیاگر
#دکتر حسن زاده