از دغدعه های دوستانی که تازه میخواهند به جمع خام گیاهخواران بپیوندند این است که چطور شروع کنم ، چه بخورم ، جای فلان
چیز چه مصرف کنم و سوالاتی از این دست.
خدمت دوستان عرض کنم که این سوالات از مجهول بودن رژیم برای شما و عادت به غذاها و وعده های غذایی است که تاکنون سرگرم
آنها بودیم.
اصلا نباید نگران این باشیم که چه چیزی بخورم و یا اینکه چه مواقعی بخورم و یا شاید کمبودی در بدنم بوجود آید پس همه چیز باید
بخورم و .....
شما با توکل شروع کنید و تغذیه خود را فارغ از تعیین مقدار و نوع ، از بین مواد خام انتخاب کنید .
زیاد پایبند به وعده های غذایی نباشید ،و هر زمان امکان و احساس نیاز کردید بخورید.
در هم خواری نکنید و متناوب نخورید؛سعی کنید در هر وعده از یک خانواده غذایی و با فاصله حداقل یک ساعت از وعده بعدی تناول
کنید.
در رژیم روزانه از این خانواده های غذایی استفاده کنید:
۱-میوه جات
۲سبزیجات
۳-خشکبار ومغزیجات
۴ -جوانه ها
۵-مواد تامین کننده قند مورد نیاز بدن مانند خرما،کشمش،....
۶-سیفی جات و کلم ها
۷-از نمک دریا و تسویه نشده بسیار اندک مصرف کنید.و سعی کنید در درازمدت نمک رو از غذای خود حذف کنید چرا که سبزیجات
دارای بهترین سدیم طبیعی هستند
۸-حتی المقدور و برای نتیجه گیری بهتر از آب چشمه استفاده کنید.البته در خام گیاه خواری و بخصوص مصرف میوه ها بدن به آب
احتیاجی نداره
۹-حتی المقدور مواد غذایی بصورت تازه و در صورت عصاره گیری در اسرع وقت مصرف شود.
اگر بیماری خاصی دارید حتما دوستان مشاور را در جریان بگذارید.
در صورت نداشتن بیماری خاص و رعایت موارد بالا؛ اندازه مصرف مواد خام مشکل خاصی برای شما ایجاد نمیکند .فقط زیادی مصرف
و پر خوری باعث هدر رفت انرژی بیشتری برای هضم و دفع غیره ضروری مقداری از مواد مغذی خواهد شد.
شما میتونید براحتی از یک گروه غذای مثلا میوه ها برای هفته ها و ماه ها مصرف کنید ..مهمترین اصلی که شما رو در تغذیه طبیعی به
سلامتی میرسونه نخوردن سموم پخته و تغییر شکل یافته است ..خام گیاه خواری رو باید خودتون تجربه بکنید تا براتون موارد بالا رو
که ذکر کردم ملموس بشه ..پس پیش بسوی تغذیه طبیعی پر از نشاط و سلامتی و انرژی خام گیاه خواری و میوه خواری